Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Etli Mantarlı Pilav

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Etli Mantarlı Pilav Tarifi İçin Malzemeler
2 su bardağı pirinç
500 gram kuşbaşı piliç veya kuzu eti
1 büyük kuru soğan
500 gram mantar
Dilediğiniz baharatlar
Tereyağ veya sıvı yağ
Tuz
Su

Etli Mantarlı Pilav Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak pirinçi sıcak suda ıslatıyoruz.
Mantarı soğanı ve eti temizleyip doğruyoruz.
Önce mantarı yüksek ateşte kavuruyoruz, ardından yağ soğan ve eti ekleyip et pişene kadar kavurmaya devam ediyoruz.
En son pirinçi de ekleyip pirinç şeffaflaşana kadar kavuruyoruz.
Tuz ve baharatı ekleyip pirinçin cinsine göre suyunu ekleyip pişmeye bırakıyoruz.
Demlenip dinlendikten sonra servise hazır.
Etli Mantarlı Pilav Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri