Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Etli Nohut

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Etli Nohut Tanımı İçin Gereçler
2 su bardağı haşlanmış nohut
1.5 yemek kaşığı salça
500 gram kuşbaşı et
1 adet orta uzunluk soğan
Tuz
Su

Etli Nohut Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak derin bir tencerede etleri suyu çekene kadar kavuruyoruz.
Suyu çekdikten sonra etlerin üzerine 1 su bardağı sıcak su ekleyip etler yumuşacık olana kadar pişiriyoruz.
Etler yumuşacık olunca soğanları da ek edip pişirmeye devam edelim.
Soğanlar da pişince salçasını sonra nohutları ekleyip suyunu koyalım.
Damak zevkinize nazaran tuzu koyup 10 dakika daha pişirelim ve altını kapatalım. Sıcak servis ediniz ☺.
Etli Nohut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri