Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Etli Soğan Yahnisi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Etli Soğan Yahnisi Tanımı İçin Materyaller
500 -600 gram dana kuşbaşı et
1 kase soyulmuş arpacık soğan
4-6 diş sarımsak
2 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
1 su bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı dolusu salça
Tuz

Etli Soğan Yahnisi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tereyağını tencereye alalım. Tereyağı eriyince etleri ekleyip harlı ateşte 2-3 dakika karıştırarak kavuralım.
Sirke ve sıcak su ekleyelim kapağını kapatalım. Orta ara karıştırarak pişirelim et, soğanı ve sarımsağın lezzeti birbirine geçsin.
Suyu biten etlere arpacık soğanlarımızı ve sarımsakları ekleyelim. Birlikte 2-3 dakika kavuralım.
Salçayı ekleyip 2-3 dakikada bu türlü kavurup üzerini geçecek kadar su ekleyelim.
Tuz karabiber ekleyip arpacık soğanlar yumuşayana kadar pişirelim. Deneyecek olan herkes afiyet olsun
Etli Soğan Yahnisi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri