Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fasulye Piyaz

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Fasulye Piyaz Tanımı İçin Materyaller
1.5 su bardağı haşlanmış fasulye
1 orta uzunluk domates
1 orta uzunluk kuru soğan
Maydanoz
Dereotu
Sumak
Tuz
Yarım limon suyu
Zeytinyağı

Fasulye Piyaz Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Fasulye haşlanır, soğan dilimlenir ve acısını almak için tuzla yoğurulur.
Domates dilimleyip eklenir. Soğan, domates, fasulye bir kapta birleştirilir.
Maydanoz, dereotu da karışıma eklenir. Sosunu başka bir kapta yapacağız.
Sumak, tuz, zeytinyağı, limon suyu karıştırılıp fasulyenin bulunduğu kaba eklenir. Ve servise hazır.
Sosunu karıştırmadan evvel buzdolabında bekletilirse daha hoş olacaktır. Yemek esnasında sosu eklenebilir.
İsteğe bağlı karabibere koyulabilir.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri