Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fatma İşcan Ummadığım anda O Ses Turkiye Finali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Fatma İşcan Ummadığın Anda şarkı sozu
Fatma İşcan Ummadığım anda19 Şubat O ses Turkiye
Mektupları resimleri kaldıramam ki
Sevdim seni başkasına yar edemem ki
İki dunya bir araya gelse imkansız
Seni benden başkasıyla duşunemem ki
Sevgilim kıskanırlar
Yalanlar anlatırlar
Bizi ayıramazlar
Aşkın dizinden
Ben duşerken yukseklerden ucurumlara
Aşkın tuttu ellerimden ummadığım anda
Şimdi senle hayat ruya duşlerim gercek
Sanki ben hic yaşamadım seni tanıyana dek
Bahar dalı cicek gibi yeşilin rengi
Anlatmanın imkanı yok guzelliğini
Sana susuz acım sana hastayım sana
Hicbir sebep seni benden ayıramaz ki

Fatma İşcan'ın "Ummadığım Anda" adlı şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Sözler gerçekten duygusal ve derin bir aşkı anlatıyor. Şarkının 19 Şubat tarihinde "O Ses Türkiye" programında seslendirilmiş olması da özel bir anı haline getirmiştir. Fatma İşcan'ın yorumuyla bu sözler daha da anlam kazanmış olmalı. Aşk, özlem ve tutku gibi duyguların işlendiği bu şarkının performansını izlemek kesinlikle duygusal bir deneyim olmuştur. Eğer bu şarkının performansını izlediyseniz, deneyiminizi paylaşabilir veya duygularınızı dile getirebilirsiniz. Ayrıca sözlerindeki derin duyguları nasıl hissettiğinizi de ifade edebilirsiniz.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri