Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fırında Enfes Soslu Karnabahar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Fırında Enfes Soslu Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
1 adet orta uzunluk karnabahar
Sosu için
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
1-2 tatlı kaşığı pul biber
3-4 diş sarımsak

Fırında Enfes Soslu Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Çok lezzetli zerzevat yemeği,karnabaharı sevdiren tanım.
Karnabaharı yıkayın ,ortadan ikiye bölün.
Sonradan ince dilimleyin fotoğraftaki üzere.Fırın tepsisine dizin yağlı kağıt üzerine.
Bir kasede sıvı yağı,tuz,pul biber ,toz kırmızı biber ve rendelenmiş sarımsağı karıştırın.
Pul biber ölçüsü 1 yahut 2 tatlı kaşığı yazdım o da size kalmış ,ben 2 tatlı kaşığı kullandım. Bu karışımdan fırça ile karnabahar üzerine sürün sos bitene kadar.
Önceden 220 derecede ısıtılmış fırında 25-30dk pişirin,üstü kızarana kadar.
Yanında 4 yemek kaşığı yoğurt ile servis edin,bol limonlu salata,işte size lezzetli diyet akşam yemeği. Yalnızca diyette olanlar değil herkes bu tanımı kullanabilir sağlıklı beslenme çok değerli. Bu yüzden sıhhatimize dikkat edelim,sağlıcakla kalın.
Fırında Enfes Soslu Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri