S
SoruCevap
Fırında Kuzu Kol Tanımı İçin Malzemeler
Kuzu kol
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı tereyağ
Alüminyum folyo
Yağlı kağıt
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Fırında Kuzu Kol Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağlı kağıdın üstüne kuzu kolumuzu koyuyoruz.
Baharatlar ve tuz ile tatlandırdıktan sonra sarımsakları kesip üstüne koyuyoruz.
Tereyağını da gelişi hoş her yere koyduktan sonra yağlı kağıdı katlayıp alüminyum folyayada sarıyoruz.
Pişirmek için evvelce ısıttığımız 200 derecelik fırında 1,5 saat pişiriyoruz.
Fırının en altına su dolu kap koyarak pişirirseniz daha yeterli sonuç alırsınız.
Pişen etinizi üzerini kızartmak için folya ve kağıdını açarak tekrar üstü kızarana kadar fırına atıyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Kuzu Kol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kuzu kol
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı tereyağ
Alüminyum folyo
Yağlı kağıt
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Fırında Kuzu Kol Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağlı kağıdın üstüne kuzu kolumuzu koyuyoruz.
Baharatlar ve tuz ile tatlandırdıktan sonra sarımsakları kesip üstüne koyuyoruz.
Tereyağını da gelişi hoş her yere koyduktan sonra yağlı kağıdı katlayıp alüminyum folyayada sarıyoruz.
Pişirmek için evvelce ısıttığımız 200 derecelik fırında 1,5 saat pişiriyoruz.
Fırının en altına su dolu kap koyarak pişirirseniz daha yeterli sonuç alırsınız.
Pişen etinizi üzerini kızartmak için folya ve kağıdını açarak tekrar üstü kızarana kadar fırına atıyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Kuzu Kol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı