Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fırında Kuzu Kol

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Fırında Kuzu Kol Tanımı İçin Malzemeler
Kuzu kol
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı tereyağ
Alüminyum folyo
Yağlı kağıt
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz

Fırında Kuzu Kol Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağlı kağıdın üstüne kuzu kolumuzu koyuyoruz.
Baharatlar ve tuz ile tatlandırdıktan sonra sarımsakları kesip üstüne koyuyoruz.
Tereyağını da gelişi hoş her yere koyduktan sonra yağlı kağıdı katlayıp alüminyum folyayada sarıyoruz.
Pişirmek için evvelce ısıttığımız 200 derecelik fırında 1,5 saat pişiriyoruz.
Fırının en altına su dolu kap koyarak pişirirseniz daha yeterli sonuç alırsınız.
Pişen etinizi üzerini kızartmak için folya ve kağıdını açarak tekrar üstü kızarana kadar fırına atıyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Kuzu Kol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri