Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fırında Tavuk Göğsü

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Fırında Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
4 adet yarım tavuk göğsü
Kaşar peyniri dilimleri
2 orta uzunluk dilimlenmiş domates
4-5 adet ince doğranmış mantar
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Sosu için;
1 yemek kaşığı domates salçası
1 çay bardağı su

Fırında Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Göğüs etlerine bıçak yardımıyla kesikler atalım ve pişirme yapacağımız borcama yerleştirelim.
Sırasıyla domates, kaşar ve mantar dilimlerini kesiklerin ortasına yerleştirelim.
Üzerine baharatlarını ekleyerek, ortalara girecek formda zeytinyağı gezdirelim.
1 yemek kaşığı salçayı suda eritelim.
Salçalı suyu pişirme kabının tabanına dökelim.
200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.
Fırında Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri