Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Funda Arar Sessiz Sinema Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Funda arar sessiz sinema sozleri
Funda arar sessiz sinema
Sessiz sinema Aşk ile prova
Sor anlat bana
Bilemediğim her film icin
Bir opucuk omzuna boynuna yar
Sana ruzgar biriktiriyorum
Aşkla guneşlenen geceler
Bana ben olalı sana seninim
Tenini duyalı deli bedenim
Sevile sevile seni sevmişim
Mutlu sonla biten bir aşk filmi bu
Bana ben olalı sana seninim
Tenini duyalı deli bedenim
Sevile sevile seni sevmişim
Mutlu sonla biten bir aşk filmi bu
Tek soz

Funda Arar'ın "Sessiz Sinema" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözleri gerçekten duygusal ve romantik bir atmosfere sahip. Aşkı ve duyguları anlatan bu sözler şarkının dokusunu çok güzel yansıtıyor. Funda Arar'ın sesiyle ve şarkının melodisiyle birleştiğinde dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkaracak gibi duruyor. Aşkın, sevginin ve mutluluğun hissedildiği bu şarkı, insanın içini ısıtacak cinsten. Dinleyenleri romantik bir hava içerisinde bırakacak olan bu şarkı, kendini sevdiren ve tekrar tekrar dinlemek isteyeceğiniz türden. Her dinleyişte farklı duyguları tetikleyen bu şarkı, Funda Arar hayranlarının favorileri arasında olmaya aday gibi görünüyor. Sevgi dolu ve mutlu sonla biten bir aşk filmi gibi anlatılan bu şarkı, dinleyenlere keyifli anlar yaşatabilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri