Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galeta Unu (Bayat Ekmek Değerlendirilmesi)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Galeta Unu (Bayat Ekmek Değerlendirilmesi) Tanımı İçin Malzemeler
2 tane ekmek
10 tane galeta (Yoksa koymayabilirsiniz )

Galeta Unu (Bayat Ekmek Değerlendirilmesi) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ekmekler küçük küçük modüllere ayrılır, yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine konur 1 gece üstü açık biçimde bekletilir.
Kuruyan ekmekler 160 derecelik fırında 10 dk kızarıp kuruyana kadar pişirilir
Fırından alınan ekmekler elinizle kırılarak robota eklenir galetalarda eklenip un kıvamına gelene kadar çekilir bir elek yardımı ile elenir.
Elekte kalanlar tekrar çekilir tepsiye serilir 30 dk bekletilir (İçinde nem kalmaması gerekiyor)
Cam kavanoza konup ağzı kapatılır (Köfte tavuk nugget acuka kıbrıs tatlısı imalinde kullanıyorum)
Galeta Unu (Bayat Ekmek Değerlendirilmesi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri