Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Glutensiz Revanim

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Glutensiz Revanim Tanımı İçin Materyaller
3 adet yumurta
1 yemek kaşığı bal
50 gram erimiş tereyağı
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı fındık kırığı
1 yemek kaşığı haşhaş
1 kahve fincanı karabuğday unu
2 kahve fincanı kinoa unu
1 dolu yemek kaşığı hindistan cevizi unu
1 çay kaşığı karbonat 1 yemek kaşığı sirke ile aktive edilmiş
Şerbeti için
3 yemek kaşığı bal (daha tatlı isteyen arttırabilir)
1 ,5 su bardağı kaynatılıp ılıklaşmış su

Glutensiz Revanim Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurta ve bal köpürünceye kadar çırpılır.
Daha sonra tereyağı yoğurt eklenip karıştırılır.
Fındık kırığı haşhaş unlar ve karbonat da eklenip spatula ile yavaşça karıştırılır .
Yağlanmış 18 ila 20 santimlik küçük kaba dökülür. 150 derecede kızarana kadar pişirilir.
Fırından çıktıktan sonra kaynayıp ılıyan su ve balı karıştırıyoruz.
Tatlımızı dilimleyip şerbetini döküyoruz. Not: dileyen limon kabuğu rendesi ve vanilya da ekleyebilir tatlının hamuruna.
Glutensiz Revanim Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri