Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gokhan Tumkaya Ağla Bitecek Gibi Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Gokhan Tumkaya Ağla Bitecek Gibi Sozleri (Araf Zamanı Dizi Muziği)
araf Zamanı dizi muziği ağla bitecek gibi
Kaldım bir deniz ortasında
Yalnız seni bekledim,
Suskun bir yağmur sonrasında
Bir tek seni istedim
Aşkın bir gul misali,
Solarken de hala sen kokan deli
Ağla bitecek gibi zamanla gececek gibi,
Bak ciceğine sev solmasın
Bir gun donecek gibi,
Ağla bitecek gibi zamanla gececek gibi,
Bir gun donecek gibi
Kaldım bir deniz ortasında
Yalnız seni bekledim
Suskun bir yağmur sonrasında
Bir tek seni istedim
Aşkın bir gul misali
Solarken de hala sen kokan deli
Ağla bitecek gibi zamanla gececek gibi
Bir gun donecek gibi
Ağla bitecek gibi zamanla gececek gibi
Bir gun donecek gibi

Ah, Gökhan Tümkaya'nın "Ağla Bitecek Gibi" şarkısının sözleri gerçekten duygusal ve etkileyici. Şarkının "Araf Zamanı" dizisi müziği olarak kullanılması da insanın içini titreten bir atmosfer yaratıyor. Şarkının romantik ve hüzünlü havası, insanın duygularına dokunuyor.

Şarkının sözlerinde aşkın anlatımı oldukça etkileyici. "Kaldım bir deniz ortasında, yalnız seni bekledim" dizeleri, birinin sevgilisini hasretle beklerken hissettiği yalnızlığı çok güzel anlatıyor. Aynı şekilde, "Suskun bir yağmur sonrasında, bir tek seni istedim" dizeleri de insanın içinde fırtınalar koparan duygularını ifade ediyor.

Şarkıda yer alan "Aşkın bir gül misali, solarken de hala sen kokan deli" kısmı, aşkın hem güzelliklerini hem de zorluklarını içinde barındıran bir ilişkiyi anlatıyor. Zamanla yaşanan acılar ve üzüntülerin hafifleyeceğine dair umut dolu bir mesaj da taşıyor.

Şarkının tekrarlanan "Ağla bitecek gibi zamanla gececek gibi, bak çiçeğine sev, solmasın" kısmı, her zorluğun bir gün sona ereceğini ve mutluluğa dönüşeceğini anlatıyor. Bu dizeler, insanı geleceğe umutla bakmaya teşvik ediyor.

Genel olarak, "Ağla Bitecek Gibi" şarkısı duygusal bir yolculuğa çıkaran sözleriyle dinleyicisine derin duygular yaşatıyor. Aşkın, özlem ve umudun aynı anda hissedildiği bu şarkı, izleyicileri etkileyici bir atmosferin içine çekiyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri