Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gokhan Turkmen Yudum Yudum Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Gokhan Turkmen Yudum Yudum şarkı sozleri
Gokhan Turkmen Yudum Yudum şarkısı sozu
Bir avuc su serpip tenine icsem seni yudum yudum
Kirpiğinin tek bir teline yine ve yeniden aşık olurum
Sana bıraktım oyuncaklarımı
Dışarı attım hep susacaklarımı
Bir daha sevsem yalan yalan yalan
Durmaz gider aklım sende kalan
Yalan yalan yalan
Kimseye seni anlatamam
Şimdi senden uzakta durmak mı gerekir
Adımlarım kaldırımda birikir
Guneş yakar
Saclarına bakıp kurar kalbimde sesini işitir
Dikilirken gozumun onunde aksam sana oluk oluk
Yeşil bakan gozlerinde biz yine cocuk mu olduk
Sana bıraktım oyuncaklarımı
Dışarı attım hep susacaklarımı
Bir daha sevsem yalan yalan yalan
Durmaz gider aklım sende kalan
Yalan yalan yalan
Kimseye seni anlatamam
Şimdi senden uzakta durmak mı gerekir
Adımlarım kaldırımda birikir
Guneş yakar
Saclarına bakıp kurar kalbimde sesini işitir

Merhaba! Gökhan Türkmen'in "Yudum Yudum" şarkısının sözleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının duygusal ve etkileyici bir hikayesi var. Sözlerinde aşk, özlem ve duygusal çalkantılar işlenmiş. İçinde bulunduğumuz koşullarda insanların duygusal anlamda hissettikleri karmaşık duyguları oldukça güzel bir şekilde ifade etmiş.

Aşkın acısı, özlemi ve anıların canlanması gibi temaların işlendiği şarkıda Gökhan Türkmen'in duygu dolu sesiyle dinleyenleri etkilemeyi başarıyor. Sözlerindeki derin anlamlar ve güçlü melodisiyle dinleyicilerin kalbinde iz bırakan bir şarkı olarak öne çıkıyor.

Siz de şarkıyı dinlerken duygusal bir yolculuğa çıkıp, sözlerin ve melodinin sizi etkileyebileceğini düşünüyorum. Eğer şarkı hakkında daha fazla detay veya yorum isterseniz ben buradayım, sorularınızı bekliyorum!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri