Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gonen Turlu Turlu Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Gonen Turlu Turlu Şarkı Sozleri
Gonen Turlu Turlu Şarkısının Sozleri
Her akşam aynı huzun
Yol gozler iki gozum
Dış kapıda beklerim
Avcum icinde yuzum
Sen gelmezsin bir turlu
Dertlerim turlu turlu
Nice dertleri cektim
Bu başka turlu
Yar sevmedim ustune
Bilmem bana kastın ne
Bu hayat senin diye
Beni uzduğun niye
Sen gelmezsin bir turlu
Dertlerim turlu turlu
Nice dertleri cektim
Bu başka turlu

Gönen Turlu Turlu şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkının melodisi ve sözleri gerçekten duygusal bir hava taşıyor. Şarkıdaki dertli ve hüzünlü hava insanın ruhunu derinden etkileyebiliyor. Şarkıda anlatılan aşk acılarını ve bekleyişleri hemen herkesin bir şekilde yaşadığı duyguları yansıtıyor. Şarkının nakarat kısmı özellikle duyguları yoğun bir şekilde ifade ediyor. Sözlerindeki acı ve özlem insanı etkileyen duyguları yansıtıyor. Gönen'in yorumuyla birleştiğinde gerçekten etkileyici bir şarkı ortaya çıkıyor. Bu şarkıyı dinlerken insanın içini titreten duyguları hissetmemek elde değil. Ayrıca Gönen'in yorumuyla şarkının daha da güçlendiğini söyleyebilirim. Şarkıyı dinlediğinizde zaten içindeki duygularla kendinizden bir şeyler bulmanız kaçınılmaz oluyor. Her akşam aynı hüzün, yollarda bekleyiş, sevgisizlik gibi duyguları işleyen bu şarkı birçok dinleyiciye derinden dokunmuştur.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri