Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Grissini

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Grissini Tanımı İçin Gereçler
125 gram tereyağ
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
Yarım su bardağı ılık su
1 tatlı kaşığı kuru maya
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı un
Üzeri için;
Yumurta sarısı
Susam

Grissini Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Maya ,ılık su ,şeker karıştırılır, maya eridikten sonra tereyağ ,yoğurt ,tuz, yumurta da eklenir.
Yumurtalardan 1 adedinin sarısını üzerine ayıralım .
Unuda denetimli bir halde ekleyip yumuşak bir hamur elde edelim.
30 dakika mayalandıralım sonrasında minik bezelere ayıralım.
İnce çubuklar yapıp ılık fırına 160 derece alt üst ayarda 30 -35 dakika pişirelim.
Çocuklara gönül rahatlığıyla yedirebileceğiniz tuzlu atıştırmadık.

Kahvaltıda acı sosla yahut rastgele bir taban soslara da çok yakışıyor.

Grissini Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri