Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gül Tatlısı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Gül Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı irmik
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı eritilmiş margarin
1 su bardağı sıvı yağ
1 çk karbonat
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
5 su bardağı un
Şerbeti için;
3,5 su bardağı şeker
4,5 su bardağı su

Gül Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçler kulak göğsü kıvamında hamur yoğrulur. Yaklaşık 1 cm kalınlığında merdane yardımı ile açılır. Çay bardağı yardımı ile yuvarlaklar kesilir.
6 tane yuvarlağı uç uca gelecek halde yerleştirdikten sonra üstten başlayıp yuvarlıyoruz.
Bıçak yardımı ile ortadan kesip gül formu veriyoruz.
180° sıcaklıkta 30-35 dakika pişiriyoruz.
Şerbetimizi hazırlıyoruz.
İkiside ılık olacak formda gül kurabiyelerini şerbetliyoruz.
Gül Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri