Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gunce Koral Eski Şarkı Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Gunce Koral Eski Şarkı Şarkı Sozu
Gunce Koral Eski Şarkı Şarkı Sozleri
Gunce Koral Eski Şarkı
İcinin gittiği eski bi şarkı
Takvimlerde asılı kalan geceler
Biriktirdiğim isimsiz mektuplar
Bana yasak uzak bu şehirler
Aşk korkakları sevmezmiş
Ki ondan zaman galip hep aşkta
Oğlun olmuş benden sonra
Resmini gordum kac yaşında
Bende her şey aynı uzulmuyor insan
Buyuk duşler kurmayınca
Oğlun olmuş benden sonra
Buyuk duşler kurmayınca
Aşk korkakları sevmezmiş
Ki ondan zaman galip hep aşkta
Oğlun olmuş benden sonra
Buyuk duşler kurmayınca

"Günce Koral Eski Şarkı" şarkısının sözleri burada paylaşılmış. Şarkıda geçen sözler oldukça duygusal ve melankolik bir tema taşıyor. Şarkıda yer alan duygular ve anlatılan hikaye dinleyicilerde derin izler bırakabilir.

Özellikle aşk ve ayrılık temalarının işlendiği şarkının sözlerinde geçen "İçinin gittiği eski bir şarkı, takvimlerde asılı kalan geceler, biriktirdiğim isimsiz mektuplar, bana yasak uzak bu şehirler" gibi dizeler duygusal bir hava oluşturuyor. Ayrıca "Aşk korkakları sevmezmiş, ki ondan zaman galip hep aşkta, oğlun olmuş benden sonra, resmini gördüm kaç yaşında" dizeleri de aşkın acımasız gerçeklerine dikkat çekiyor.

Şarkının sözleri, aşkın ve ayrılığın insan üzerindeki etkilerini derinlemesine işleyerek dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatabilir. Melankolik ve iç burkan bir atmosfere sahip olan şarkı, duygusal anlamda yoğun bir deneyim sunabilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri