Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güveçte Kemikli Et Tava

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Güveçte Kemikli Et Tava Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo kemikli kuzu eti
3 tane orta uzunluk kuru soğan
3 tane orta uzunluk patates
6 diş sarımsak
2 tane domates
1 er tatlı kaşığı pulbiber ve karabiber
1.5 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı biber
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 çay bardağı sıvı yağ

Güveçte Kemikli Et Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar öncelikle kemikli etimizi düdüklü tencerede bir ölçü su koyarak haşlıyoruz benimki yarım saatte haşkandı.
Haşlanan erimizi süzgeçten geçiriyoruz suyunu yemekte kullanacağız. Artık yemeğimizin gereçlerini hepsini doğruyoruz.
Güvecimizin içine 1 çay bardağı sıvı yağımızı koyuyoruz, sonra doğranmış soğanımızı koyuyoruz, artık biber ve domates salçasını koyuyoruz (Ben bir kapta et suyuyla özeyerek koydum)
Daha sonra süzülen etlerimizi doğranmış sarımsağı doğranmış patatesleri ve en son en üstünede domateslerimizi koyuyoruz.
Üstüne 4 kepçe et suyumu ve baharatlarımı koyup, ocağa alıyorum. Yarım saat sonra yemeğimiz hazır deneyenlere şimdiden afiyet olsun (Üstünede isteğe bağlı yeşil soğan).
Güveçte Kemikli Et Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri