Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hamburger

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Hamburger Tanımı İçin Malzemeler
500gr çift çekim kıyma
Tuz
Karabiber
Hamburger arasına
Domates
Kornişon turşu
Soğan
Marul
Ketçap mayonez

Hamburger Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kıymayı tuz karabiber koyup karıştırılır ve biçim verilir kıymetli olan çok küçük yapmamak ve kalın olmaması bütün kıymalar yapıldıktan sonra buzluğa atılır 20dk kadar dondurulur.
Daha sonra döküm tavanın altı yüksek ateşte açılır ve tava düzgünce ısındıktan sonra köfteler atılır iki yüzü de kızarıncaya kadar pişirilir.
İsteğe nazaran ekmeklerde ısıtılır tavada.
Malzemeler isteğe nazaran dizilir afiyet olsun.
Hamburger Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri