Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hamsi Buğulama Tarifi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Hamsi Buğulama Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo hamsi
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
4 adet patates
3 adet kuru soğan
1 tutam maydanoz
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz

Hamsi Buğulama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Balıkları kılçıkları dan ayırıp temizliyoruz. Patatesleri soyup doğruyoruz.
Tepsiye yağlı kağıt seriyoruz.
Patatesleri diziyoruz.
Soğanları doğruyoruz.
Maydanozları ince ince doğruyoruz.
Tuz ekleyip harmanlıyoruz. Tepsiye yerleştiriyoruz.
Limon dilimleri yerleştiriyoruz.
Üzerine sıcak su ve yağ ek edip 175 derecede 35-40 dakika pişiriyoruz.
Afiyet olsun.

Hamsi Buğulama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri