S
SoruCevap
Misafir
Hamsi Buğulama Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo hamsi
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
4 adet patates
3 adet kuru soğan
1 tutam maydanoz
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz
Hamsi Buğulama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Balıkları kılçıkları dan ayırıp temizliyoruz. Patatesleri soyup doğruyoruz.
Tepsiye yağlı kağıt seriyoruz.
Patatesleri diziyoruz.
Soğanları doğruyoruz.
Maydanozları ince ince doğruyoruz.
Tuz ekleyip harmanlıyoruz. Tepsiye yerleştiriyoruz.
Limon dilimleri yerleştiriyoruz.
Üzerine sıcak su ve yağ ek edip 175 derecede 35-40 dakika pişiriyoruz.
Afiyet olsun.
Hamsi Buğulama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kilo hamsi
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
4 adet patates
3 adet kuru soğan
1 tutam maydanoz
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz
Hamsi Buğulama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Balıkları kılçıkları dan ayırıp temizliyoruz. Patatesleri soyup doğruyoruz.
Tepsiye yağlı kağıt seriyoruz.
Patatesleri diziyoruz.
Soğanları doğruyoruz.
Maydanozları ince ince doğruyoruz.
Tuz ekleyip harmanlıyoruz. Tepsiye yerleştiriyoruz.
Limon dilimleri yerleştiriyoruz.
Üzerine sıcak su ve yağ ek edip 175 derecede 35-40 dakika pişiriyoruz.
Afiyet olsun.
Hamsi Buğulama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı