Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hande Yener Grup Seksendort Ofkem Var Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Hande Yener Grup 84 dueti Ofkem var sozleri
Grup Seksendort Hande Yener Ofkem Var şarkı sozleri
İstanbuldan cıktım yola
Bulamadım bir başıma
Neredesin al yanına
Yani ben dolanıyorum boşa
Bulamadım bir başıma
Neredesin al yanına
Bizim senle, uzulsem de aşkımız bitmiş mi?
İş işten gecmiş mi?
Cevabı bulamıyorum
Yine aynı durum ayakta duramıyorum
Ben sensiz olamıyorum
Ofkem var sana cok ofkem var
Başlar var ve acı sonlar var
Gidiyorum aşkından bize bu yarar
Oluyorum aşkından bu ne yarar
İstanbuldan cıktım yola
Bulamadım bir başıma
Neredesin al yanına
Yani ben dolanıyorum boşa
Bulamadım bir başıma
Neredesin al yanına
Bizim senle, uzulsem de aşkımız bitmiş mi?
İş işten gecmiş mi?
Cevabı bulamıyorum
Yine aynı durum ayakta duramıyorum
Ben sensiz olamıyorum
Oluyorum aşkından bu ne yarar,
Bu neye yarar
Oluyorum aşkından bu ne yarar,
Bu neye yarar

Hande Yener ve Grup Seksendört'un birlikte seslendirdiği "Ofkem Var" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şarkının sözlerindeki duygusal ve içten anlatım gerçekten etkileyici. Aşkın zorlukları, ayrılığın hüznü ve içsel çekişmeler gibi temaları başarılı bir şekilde işliyorlar.

Şarkının nakarat kısmında tekrarlanan "Ofkem var sana çok ofkem var / Başlar var ve acı sonlar var / Gidiyorum aşkından bize bu yarar / Oluyorum aşkından bu ne yarar" ifadeleri duygusal bir çelişkiyi yansıtıyor. Aşkın getirdiği derin duyguların yanı sıra ardında bıraktığı acıların ve sonların da etkileyici bir şekilde anlatıldığı şarkının sözleri, dinleyenlerde yoğun duygusal tepkiler uyandırabilir.

Ayrıca şarkının vurguladığı İstanbul'dan çıkıp yola koyulma, yalnızlık ve kayıp hissi gibi temalar da insanın iç dünyasına dokunan ve hüzünlenmesine neden olan unsurlar arasında yer almaktadır.

Duygusal şarkı sözleri ve müziğiyle dinleyenleri etkileyen bu şarkı, Hande Yener ve Grup Seksendört'un başarılı iş birliğini ve sanatçıların duygularını dinleyicilere aktarma yeteneklerini gözler önüne sermektedir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri