Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Havuzlu Papa (Gürcü Yemeği)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Havuzlu Papa (Gürcü Yemeği) Tanımı İçin Malzemeler
3 su bardağı su
3su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
100 gram tereyağı

Havuzlu Papa (Gürcü Yemeği) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Suyu ve tuzu bir tencereye alıp, kaynamaya bırakalım.
Kaynadıktan sonra süratlice karıştırarak unun tamamını ekleyelim tapaklanmaması için karıştırmayı bırakmayalım.
Hamur toparlanınca 5 dakika kadar alttan üst edip, pişmesini sağlayalım.
Servis tabağına alıp öbür pak bir kaşığı suya batırıp, kaşığın zıddıyla hamurun ortasını havuz üzere açalım.
Tereyağını bir tavada eritelim 1-2 dakika karıştırarak kaynatalım ve hamurun ortasına dökelim afiyet olsun.
Havuzlu Papa (Gürcü Yemeği) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri