Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hibisküs Şerbeti

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Hibisküs Şerbeti Tanımı İçin Materyaller
2 lt su (10 su bardağı)
2 yemek kaşığı dolusu kuru hibisküs
6 adet karanfil
2 adet çubuk tarçın
7 yemek kaşığı şeker
Yarım limon suyu
6 – 7 adet kakule

Hibisküs Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Sıcak suyu tencereye koyup ocağa alın.
Çubuk tarçınları ve karanfilleri ekleyin.
Kaynamaya başladıktan sonra 5 dk daha kaynatın.
Tarçınları içinden alın ki tadı fazla ağırlaşmasın.
Hibisküsları, şekeri, kakule ve limon suyunu ekleyip karıştırın. Kapağını kapatın.
20 dk demlenmeye bırakın.
20 dk sonra, şerbeti ince bir tül yahut tülbentten süzün.
Oda ısısına gelince buzdolabına kaldırın. Soğuk olarak ikram edin.
Afiyet şifa olsun.

Hibisküs Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri