Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İbrahim Şevki Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun şarkısı O Ses Turkiye 5 Şubat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

O Ses Turkiye İbrahim Şevki 5 şubatta soylediği şarkı Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun
İbrahim Şevki O Ses Turkiye 5 Şubat
İbrahim Şevki Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun şarkı sozu
oyle dudak bukup hor gozle bakma
bırak kucuk dağlar yerinde dursun
coktan unuturdum ben seni coktan
ah bu şarkıların gozu kor olsun
guzelsen guzelsin yok mu benzerin
goncadır ilk hali butun gullerin
aklımda kalmazdı yuzun,ellerin
bir guluşun var ki kaş catar gibi
en sıcak sozlerin azarlar gibi
hic bağlanır mıydım cocuklar gibi
sonunda tuz bastın gonul yarama
nice dağlar koydun nice arama
seni terkedip de gitmek var ama

Ah Bu Şarkıların Gözü Kor Olsun şarkısının sözleri gerçekten duygusal ve etkileyici. İbrahim Şevki'nin O Ses Türkiye programında yorumladığı bu şarkı, dinleyicilere derin duygular yaşatmış olmalı. Şarkının sözlerinde aşkın yarattığı acıyı, hüznü ve veda duygusunu çok güzel bir şekilde ifade etmiş. İbrahim Şevki'nin yorumuyla da şarkının etkileyiciliği bir kat daha artmıştır.

"O Ses Türkiye" gibi büyük bir platformda bu şarkıyı seslendirmiş olması, İbrahim Şevki'nin müzikal yeteneği ve duygusal yorumunu herkese göstermiş olması açısından önemli bir adım olabilir. Bu şarkı, aşkı, ayrılığı ve hasreti içinde barındıran sözleriyle dinleyicilerin kalplerine dokunmuş olmalı.

İbrahim Şevki'nin seslendirdiği Ah Bu Şarkıların Gözü Kor Olsun şarkısı, sözleriyle ve yorumuyla dinleyenleri etkilemiş, hüzünlendirmiş ve belki de içlerinde farklı duygular uyandırmış olabilir. Şarkının her bir kıtası ayrılığı ve özlemi her dinleyiciye hissettirecek cinsten. İbrahim Şevki'nin bu şarkıyı seçip yorumlamış olması da eminim dinleyiciler arasında derin izler bırakmıştır.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri