Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnce Mutfak Usulü Avcı Böreği

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
İnce Mutfak Adabı Avcı Böreği Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo orta yağlı kıyma
2 adet havuç
Yarım çay bardağı iri doğranmış ceviz içi
1 kapya biber
1 kuru soğan
2 yemek kaşığı pilavlık bulgur
Karabiber
Pul biber
Tuz
4 böreklik yufka
Kızartmak için;
2 tane yumurta
Yarım su bardağı galeta unu
Sıvı yağ

İnce Mutfak Metodu Avcı Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kıymamızı tavaya alıp, yağsız kavuruyoruz.
Üzerine küçük küçük doğranmış kuru soğanı ekleyip biraz daha kavuralım.
Rendelenmiş havuç ve bulguru birebir anda atıp tekrar kavuralım. Su koymaya gerek yok bulgurlar havucun suyuyla yumuşuyor.
Ocağı kapatıp, maydanozları ve cevizi ekleyip soğumasını bekleyelim.
Her bir yufkayı 8 eşit modüle kesip, soğuyan harcımızla birlikte rulo biçiminde saralım.
Önce çırpılmış yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayıp kızartalım. Afiyet olsun
İnce Mutfak Metodu Avcı Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri