Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İrmik Helvası (Tane Tane)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
İrmik Helvası (Tane Tane) Tarifi İçin Malzemeler
2 su bardağı irmik
2 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 su bardağı toz şeker
1 pk vanilya
150 gram tereyağı

İrmik Helvası (Tane Tane) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İrmikler tereyağında rengi dönene kadar kavrulur , ben rengine hafif koyu sevdiğim için koyu olana kadar kavurdum.
Bir yandan da süt ve toz şeker kaynatılır.
Toz şeker eriyene kadar karıştırılır.
Kaynadıktan sonra içine vanilya konur ve kavrulmuş irmiğe yavaşça süt şerbeti dökülür .
Kapağı kapatılır demlenmeye bırakılır.
Not: sütü irmiğe katarken yavaş bir şekilde koyun dikkat edin etrafı sıçrayabilir.

İrmik Helvası (Tane Tane) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri