Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Islak Kurabiye

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Islak Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
Paket oda sıcaklığında margarin (Ben akşamdan çıkarttım)
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 çay bardağı sıvı yağ
2 kahve fincanı toz şeker
4 yemek kaşığı kakao
Un (Aldığı kadar yumuşak ele yapışmayan hamur olacak)
Islatmak için;
2 su bardağı süt (Soğuk olacak)
1 su bardağı toz şeker

Islak Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Margarin, yumurta, sıvı yağ, toz şeker, kakaoyu derin bir kaba alın uygunca bulamaç haline getirin ki içindeki materyaller özleşsin.
Sonrasında un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin hal verip 175 derecede fırında pişirin.
Ortada denetim edin çabuk pişen bir kurabiye zira kurabiyeler pişerken 2 su bardağı süt ve toz şekeri hazırlayın.
Kurabiyelerin birinci sıcaklığı çıktıktan sonra süte batırıp birkaç saniye bekletin ve çıkartın üzerine ister hindistan cevizi ister toz antepfıstığı serpiştirin. Afiyet olsun.
Sütü çekmesi için, kurabiyeleri süte batırılan kurabiyeleri tepsiye dizin ve sütü üzerine dökün ancak kurabiyeleri ortada çevirin ki tek tarafı çok yumuşamasın.
Islak Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri