Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin) Tanımı İçin Malzemeler
1 kg ıspanak (ben uygun fiyatlı bulunca alıp bu sistemle dondurucuya atıyorum )
1 yemek kaşığı sirke
Buzdolabı poşeti

Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanaklar yıkanır sirkeli suda bekletilir sonra tekrar yıkanır doğranır.
1 yemek kaşığı sirke konur su eklenir 10 dk bekletilir süzülür. Salata kurutunca var ise çok pratik oluyor kurutmak yok ise bi tepsiye koyup üstünü havlu bastırarak alabilirsiniz. Suyunu sonra eşit ölçüde poşetlere koyup pipet yardımı ile vakumlayarak ağzı bağlanır derin dondurucuya konur.
Böreklerde kullanmak için çıkarıp buzunun çözülmesini bekliyorum.Yemeklerde kullanmak için buzunu çözdürmeden tencereye ekliyorum.
Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri