Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İtalyan Şef Andrea Minguzzi’nin oğlu Mattia için kilisede tören düzenleniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

961

Kadıköy'de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki lise öğrencisi Mattia Ahmet Minguzzi, Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'nden sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanmıştı. Oğlunu kaybetmenin acısıyla sinir krizleri geçiren anne Yasemin Akıncılar ve acılı baba İtalyan şef Andrea Minguzzi'nin oğlu Mattia Ahmet Minguzzi'nin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı dökmüştü.

Mattia'nın İtalyan lisesinden arkadaşları da ellerinde çiçeklerle arkadaşlarını son yolculuğu uğurlamak için geldiler. Acılı anne Yasemin Akıncılar ise çocuğunun tabutu başında oğlunun naaşına sarılarak "Oğlum benim canım hani sen bana çiçeğim derdin beni bırakıp nereye gittin" dedi.

Camii'de kılınan ikindi namazına mütakip kılınan cenaze namazından sonra Mattia Ahmet Minguzzi'nin cenazesi Bakırköy Osmanbey Mezarlığı'nda toprağa verildi. Osmaniye mezarlığında toprağa verilen İtalyan şef Andrea Minguzzi'nin oğlu Mattia Ahmet Minguzzi için Salı günü bugün de Beyoğlu St. Antuan Kilisesi'nde saat 11.30'da anma töreni düzenleniyor.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri