Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kabak Çorbası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Kabak Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
2 adet yeşil kabak
2 yemek kaşığı un (tepeleme)
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
3 su bardağı süt
4 su bardağı su
Bir tutam dereotu
Tuz, pul biber, karabiber, nane

Kabak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sıvı yağı ve tereyağımızı tencereye koyup eritelim.
Daha sonra unumuzu ek edip kokusu çıkana kadar birkaç dakika kavuralım.
Çırpma teliyle çırparken sütümüzüde ek edelim tıpkı anda.
Suyu da ek edip uygunca karıştıralım.
Kaynamaya başlayınca, kabukları soyulup doğranan kabakları ek edelim.
Kabaklar yumuşayana kadar pişirelim.
Daha sonra blendırdan geçirip, tuzunu, dereotunu ve baharatları ek edelim.
İsteğe nazaran üzerine birazcık tereyağı eritip gezdirilebilir.
Herkese afiyet olsun.

Kabak Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri