Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karışık Kavurma (Fasulye, Patlıcan, Biber Kurusu)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Karışık Kavurma (Fasulye, Patlıcan, Biber Kurusu) Tanımı İçin Malzemeler
1 tutam yeşil fasulye kurusu
1 tutam patlıcan kurusu
1 tutam yeşil biber kurusu
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım yemek kaşığı biber salçası
5-6 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı ılık su

Karışık Kavurma (Fasulye, Patlıcan, Biber Kurusu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yazın kuruttuğumuz sebzelerimizi farklı ayrı tencerelerde yıkayarak farklı başka haşlıyoruz.
Haşlanmış sebzelerimizi süzüp hepsini bieleştiriyoruz.
Tenceremize sıvı yağ ile doğranmış soğanımızı ek edip kavuruyoruz.
Salçalarımızı ekliyoruz karıştıralım.
Haşlanmış kurularımızı da ekleyip bir bardak ılık suyumuzuda ek edelim.
Tuzumuzu atıp orta kısık ateşte ağzı kapalı bir biçimde pişmeye bırakalım.
Pişen yemeğimizi servis edelim.
Afiyet olsun şimdiden deneyeceklere.

Not:ben evvelden haşlayıp buzluğa atmıştım sizde kurutmalarınızı evvelden haşlayıp koyabilirsiniz.

Karışık Kavurma (Fasulye, Patlıcan, Biber Kurusu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri