S
SoruCevap
Misafir
Karışık Kavurma (Fasulye, Patlıcan, Biber Kurusu) Tanımı İçin Malzemeler
1 tutam yeşil fasulye kurusu
1 tutam patlıcan kurusu
1 tutam yeşil biber kurusu
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım yemek kaşığı biber salçası
5-6 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı ılık su
Karışık Kavurma (Fasulye, Patlıcan, Biber Kurusu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yazın kuruttuğumuz sebzelerimizi farklı ayrı tencerelerde yıkayarak farklı başka haşlıyoruz.
Haşlanmış sebzelerimizi süzüp hepsini bieleştiriyoruz.
Tenceremize sıvı yağ ile doğranmış soğanımızı ek edip kavuruyoruz.
Salçalarımızı ekliyoruz karıştıralım.
Haşlanmış kurularımızı da ekleyip bir bardak ılık suyumuzuda ek edelim.
Tuzumuzu atıp orta kısık ateşte ağzı kapalı bir biçimde pişmeye bırakalım.
Pişen yemeğimizi servis edelim.
Afiyet olsun şimdiden deneyeceklere.
Not:ben evvelden haşlayıp buzluğa atmıştım sizde kurutmalarınızı evvelden haşlayıp koyabilirsiniz.
Karışık Kavurma (Fasulye, Patlıcan, Biber Kurusu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 tutam yeşil fasulye kurusu
1 tutam patlıcan kurusu
1 tutam yeşil biber kurusu
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım yemek kaşığı biber salçası
5-6 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı ılık su
Karışık Kavurma (Fasulye, Patlıcan, Biber Kurusu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yazın kuruttuğumuz sebzelerimizi farklı ayrı tencerelerde yıkayarak farklı başka haşlıyoruz.
Haşlanmış sebzelerimizi süzüp hepsini bieleştiriyoruz.
Tenceremize sıvı yağ ile doğranmış soğanımızı ek edip kavuruyoruz.
Salçalarımızı ekliyoruz karıştıralım.
Haşlanmış kurularımızı da ekleyip bir bardak ılık suyumuzuda ek edelim.
Tuzumuzu atıp orta kısık ateşte ağzı kapalı bir biçimde pişmeye bırakalım.
Pişen yemeğimizi servis edelim.
Afiyet olsun şimdiden deneyeceklere.
Not:ben evvelden haşlayıp buzluğa atmıştım sizde kurutmalarınızı evvelden haşlayıp koyabilirsiniz.
Karışık Kavurma (Fasulye, Patlıcan, Biber Kurusu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı