Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kıkırdak Tarifi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Kıkırdak Tanımı İçin Malzemeler
Kuyruk yağı yahut iç yağ

Kıkırdak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuyruk yağını yahut iç yağını küp küp doğrayıp tencereye ek ediyoruz ve kaynatıyoruz.
Kaynadıkca yağı çıkacak.
Çıkan yağı süzüyoruz yemeklerde kullanıyoruz.
Daha sonra süzülen kıkırdakları tencerede kısık ateşte bir mühlet daha nar üzere kızarana kadar kavuruyoruz altını çok açmayalım yanmasın.
Tencerenin altını kapatıyoruz soğumaya bırakıyoruz.
Kaşıkla karıştırıp içine soğan doğrayıp tuz biber atıp iç harç olarak kullanabilirsiniz. Afiyet olsun çok lezzetlidir. Benim yağ karışıktı zira buzluktaki kurbandan kalan yağlardı o denli bile lezzetli oldu belirtmek istedim .
Kıkırdak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri