Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kısır

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Kısır Tanımı İçin Malzemeler
2,5 su bardağı kısırlık bulgur
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
2 adet kuru soğan
2 adet limon
Marul
Yeşil soğan
Maydanoz
1 adet havuç rendesi
İsteğinize nazaran tuz ve nar ekşisi

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1.5 su bardağı sıcak suyu bulgurun üzerine ekleyip üzerini kapatalım bulgurların şişmesini bekleyelim. Bulgurlar şiştikten sonra tane tane olması için güzelce karıştırın.
Kuru soğanı rendeleyip, orta ateşte pembeleşene kadar kavuralım üzerine salçayı da ek edip, kavuralım, bulgura ek edip, güzelce karıştıralım.
Soğuduktan sonra; 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 2 limonun suyu ve yarım çay bardağı nar ekşisini de ekleyin.
Son olarak doğradığınız yeşil soğanı, maydanozu, marulu da ekleyip, karıştırdıktan sonra kısır servise hazır.
Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri