Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Koyu ve kokulu Adetten önce kahverengi akıntı ne demektir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Selamlar kızlar adetimden hemen önce ped kullanıyorum ve kahverengimsi az da sümüksü gibi bir akıntım var bu hastalığın habercisi mi ? Bütün kadınlar bu tür sıvı akıntıları ile karşılaşıyor mu, ne bilim misal bu aynı zamanda lökösit yani acaba diyorum idrar yolu kadın hastalığın habercisi mi olabildiğince temiz tutmaya gayret gösteriyorum birde bu akıntı acayip şekilde kokuyor kızlar Ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz doktora gitmeli miyim evde bunun için uygulayabileceğim bir kür var mı

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri