Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuru Fasulye (Sucuklu)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Kuru Fasulye (Sucuklu) Tanımı İçin Malzemeler
2,5 su bardağı kuru fasulye (akşamdan ıslatılır)
2 orta uzunluk kuru soğan
1 kase doğranmış sucuk
1 yemek kaşığı domates salçası
Kuru domates
3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz
Su (kaynar suyla ıslattığım için kaynar su)

Kuru Fasulye (Sucuklu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle soğanlarımızı yemeklik doğruyoruz ve tenceremize alıyoruz.
Üzerine sıvı yağ ekleyip kavuruyoruz.
Kavrulan soğanların üzerine sucukları alıp kavurmaya devam ediyoruz.
Salça ve domates kurularını da kavrulan sucuklarla buluşturup fasulyemizi ve tuzumuzu da katalım.
Üzerini geçecek kadar sıcak suyu ekleyip karıştırdıktan sonra kapağını kapatalım.
Ben düdüklüde pişirdim kısık ateşte 35 dk kâfi oldu. Hepinize afiyet olsun.
Kuru Fasulye (Sucuklu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri