Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuru Fasulye

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller
4-5 su bardağı kuru fasulye ( evvelce ıslatılmış biraz haşlanmış)
Yarım kg yağsız kuşbaşı
1 adet sivri biber
1 adet domates
2 adet soğan
2-3 yemek kaşığı domates salçası
Sıvı yağ
Tuz
Pulbiber
Su

Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Etimizi suda güzelce haşlayalım.
Haşlanılan suyu dökelim etin içerisine sıvı yağ koyup kavuralım.
Kavrulan ete doğranmış soğanlarımızı ekleyelim.
Yeşil biberi ekleyip kavurmaya devam edelim.
Salçamızı ekleyip kavurmaya devam edelim.
Kuru fasulyemizi ekleyelim. Domatesimizi ekleyelim.
Tuzu,pulbiberi de ekleyelim.
Suyumuzu da ekleyelim. Karıştıralım.
Ben düdüklü tencerede 1 saat kısık ateşte pişirdim.Fasulyenizin çeşidine nazaran pişip. Pişmediğini denetim edebilirsiniz.Afiyet olsun.
Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri