Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lavaş

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Lavaş Tanımı İçin Malzemeler
1 kg un
Yarım paket kuru maya
Un

Lavaş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle unun yarısını bı kaba alıyoruz.
Üzerine mayasını tuzunu koyup ılık su ekliyoruz ben suyunu göz kararı koyuyorum.
Sonra yavaş yavaş un ekleyip yumuşak bı hamur elde ediyoruz.
hamurumuz güzelce karıştırdıktan sonra hamurları mandalina büyüklüğünde bezelere ayırıyoruz.
Üzerlerini örtüp yarım saat dinlendiriyoruz.
Sonra teker teker açıp pişiriyoruz.
Çok az rengi dönünce alalım.
Çok kalırsa sert olur pişirdiklerimizi bı bezin ortasına koyup sertleşmesini engelleyelim.
hepsini hazır olduktan sonra istediğiniz yemekle yiyebilirsiniz afiyet olsun.
Lavaş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri