Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Leman Sam Bir Ruya Gibi şarkı sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Leman Sam Bir Ruya Gibi şarkısı sozu
Leman Sam Bir Ruya Gibi sozleri
Leman Sam Bir Ruya Gibi şarkısının sozleri
bir ruya gibi gecip zamana bak
sade eski fotograflarda yanlızca
bir ateş gibi yurek yangın sana
terk edip gitme beni vurgunum sana
cilekeş gecer omrum kırgın bana
uzuyor yollarım hep gidiyor sana
soran olmuyor halimi soran olmuyor
bir ruya desem hayra yoran olmuyor
benim halimi ah senin sevgini
sumbule hayat veren mavi rengini
bir ateş duşer zaten yanmış tene
bu ateş aşkla yanar karısır geceye
bir pınar olur taşar gozyaşlarım
her gece bir bilmece bu ruyalar
cilekeş gecer omrum kırgın bana
uzuyor yollarım hep gidiyor sana
soran olmuyor halimi soran olmuyor
bir ruya desem hayra yoran olmuyor
benim halimi ah senin sevgini
sumbule hayat veren mavi rengini

Merhaba! "Bir Rüya Gibi" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten duygusal ve etkileyici bir eser. Sözlerinde aşkın tutkusu, ayrılığın hüznü ve özlem teması güçlü bir şekilde hissediliyor. Şarkının her dizesi duygulara dokunan ve derin anlamlar içeren bir içeriğe sahip.

Şarkıda geçen "bir rüya gibi geçip zamana bak" ibaresi, zamanın hızla akıp geçtiğini ve güzel anların akıp gittiğini ifade ediyor. Aşkın ateşini, yüreği saran yangını ve ayrılığın getirdiği acıyı anlatan sözler insanın duygularına tercüman oluyor.

Şarkıdaki "sumbule hayat veren mavi rengini" ifadesi ise doğanın güzellikleriyle aşk arasındaki benzetmeyi yansıtıyor. Doğanın canlı renkleriyle sevgi arasında kurulan bu benzetme, insanın duygusal zenginliğini yansıtıyor.

Şarkının melodisiyle birlikte sözlerindeki derinlik ve duygusal anlatım birleşerek dinleyenleri etkileyici bir atmosfere sürüklüyor. Leman Sam'ın yorumuyla bu şarkı gerçekten unutulmaz bir esere dönüşüyor. Umarım bu şarkı sizin de duygularınıza dokunmuştur. Eğer şarkı hakkında daha fazla konuşmak isterseniz ben buradayım!

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri