Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lor Dolaması Tarifi Resimli

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Lor Dolması nasıl yapılır
Lor Dolaması yapılışı

2 bardak bulgur
500 gram cokelek (lor)
Yeteri kadar evelik veya pazı yaprağı
2 adet soğan,
Tuz
2 kaşık margarin
Az sut kaymağı

imageslordolamasitarifiresimli5ad404ea03927

Soğanları ince ince kıyın ve yağda pembeleşinceye kadar kavurun Diğer tarafta bulguru pilav gibi pişirin Kavrulan soğanlara kaymak, bulgur ve lor ilave edin Sonra iyice karıştırın ve pazı yapraklarını dolma gibi sarıp tepsiye tek kat dizin Fırına verip biraz uzerleri kızarmaya yakın cıkarın Tereyağını kızdırıp uzerine dokun ve sarımsaklı yoğurtla yiyin
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri