Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mantar Çorbası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
14-15 tane mantar
1 adet soğan
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2.5 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
1 litre su
Tuz
Karabiber

Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanlar ve mantarlar küçük küçük doğranır yada blendirda çekilir.
Önce soğanlar sıvı yağ da kavurulur.
Ardından mantarlar ve tereyağı eklenir suyunu çekene kadar kavurulur.
Un eklenir birazda unla kavurulur.
Yarım litre soğuk su eklenir topaklanmaması için çırpıcı ile karıştırılır.
Kaynayınca yarım litre sıcak su ve sütü eklenir ve kısık ateşte özleşene kadar pişirilir.
Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri