Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mantar Çorbası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Mantar Çorbası Tanımı İçin Materyaller
400 gram mantar
1 yemek kaşığı tereyağ
3 yemek kaşığı zeytinyağ
2 yemek kaşığı un
1 diş ezilmiş sarımsak
1 tutam ince kıyılmış dereotu
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
5 bardak sıcak su
2 su bardağı süt

Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Mantarlar küçük küçük doğranır.
Tereyağ eritilir.Zeytinyağ eklenir.
Doğranmış mantarlar yüksek ateşte 10 dakika suyunu çekene kadar kavrulur.
Kavrulan mantarın üzerine un eklenir.1-2 dakika kavrulur.
Sıcak su mantarların üzerine ek edilir.Karıştırılır.
Ezilmiş sarımsak, 1 tutam ince kıyılmış dereotu, karabiber ve tuz ek edilir.
10 dakika orta ateşte kaynatılır.
Ocağın altı kapatılır.2 bardak süt eklenir.Sıcak servis edilir.
Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri