Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mantar Sote

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler
1 paket kültür mantarı (ambalajlı paket)
4 adet çarliston biber
2 adet kapya biber
1 adet orta uzunluk soğan
1 tatlı kaşığı salça
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Karabiber
Kekik
Tuz

Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel soğanları piyazlık doğrayın.
Biberleri de küçük olmayacak formda doğrayıp başka bir kabın içine alın.
Mantarları nazik bir biçimde yıkayıp orta büyüklükte doğrayın. (kararmaması için limonlu suda bekletebilirsiniz)
Tavaya sıvı yağ ekleyip soğanları hafif pembeleşene kadar kavurun.
Biberleri ek edip biraz yumuşayana kadar kavurun.
Mantarları ekleyip suyunu salıp biraz çekene kadar yavaşça karıştırın.
Salçayı ve baharatları ekleyip tekrar karıştırın. Kısık ateşte pişirin. Afiyet olsun.
Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri