Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mantılı Sebzeli Bezelye

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Mantılı Sebzeli Bezelye Tanımı İçin Malzemeler
500 gram bezelye
1 orta uzunluk patates
1 adet havuç
Yarım tavuk göğsü
1 adet soğan
1 çay kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı toz biber
1 ufak kase mantı
1 çay kaşığı nane dileğe göre
Yeteri kadar kaynar su

Mantılı Sebzeli Bezelye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İnce doğradığımız soğanları yağla tencereye alalım.
O kavrulurken bir tavukları küp küp doğrayıp soğanı ek edelim .
Patates ve havuçları da birebir halde küp küp keselim.
Soğanla tavuk kavrulunca salça ve toz biber tuz ekleyelim.
Üzerine tüm malzemeyi ekleyelim .
Kaynar su ek edelim.
Üzerini 2 parmak geçecek kadar kaynayınca altını kısalım 20 dk kadar pişirelim.
İçine nane atalım, altını kapatalım.
5 dk kadar dinlenince servis edelim deneyecek olanlara afiyet olsun.
Mantılı Sebzeli Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri