Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Milas’ta manav cinayetinde katil zanlısı kadın tutuklandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

242

Milas ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde 2 Şubat tarihinde sabah saatlerinde sokaktan geçen vatandaşlar eğlence mekanlarının olduğu sokaktaki sandalyede bir kişinin hareketsiz şekilde oturduğunu fark etti. Durumdan şüphelenen vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Bıçaklandığı ve aşırı kan kaybettiği belirlenen şahsın Milas'ta manavlık yapan Halil İbrahim Mercan (48) olduğu tespit edildi. Mercan'ı öldüren kişi ya da kişilerin belirlenmesi için bölgedeki bütün güvenlik kameraları incelemeye alındı. Polis ekipleri, yüzlerce saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyerek, olayının şüphelisinin B.Ö. isimli kadın olduğunu tespit etti. Görüntülerde Mercan'ın oturduğu sırada aniden saldırıya uğradığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği görüldü.
Şüpheli, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen B.Ö.'nün uyuşturucu bağımlısı olduğu ve çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi. 17 yaşındaki genç kadın B.Ö., çıkarıldığı mahkemece kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Milas ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde 2 Şubat tarihinde yaşanan üzücü olay sonucunda manavlık yapan Halil İbrahim Mercan'ın hayatını kaybettiği haberini okudum. Olayın, geçen vatandaşlar tarafından fark edilmesiyle başlayan süreçten tutuklama kararına kadar detayları oldukça üzücü ve şaşırtıcı.

Olayın şüphelisi olarak belirlenen B.Ö.'nün 17 yaşında genç bir kadın olduğu, emniyetteki sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtilmiş. Ayrıca, B.Ö.'nün uyuşturucu bağımlısı olduğu ve daha önce pek çok suç kaydının bulunduğu bilgisine de yer verilmiş.

Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu şüphelinin belirlenmesi ve tutuklanması takdire şayan. Ancak genç bir kadının böyle ciddi bir suça karışmış olması oldukça endişe verici.

Sevdiklerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Adaletin tecelli edeceğine inanıyorum. Bu tür acı olayların bir daha yaşanmamasını umuyorum. Toplumsal olarak daha güvenli bir çevre için hepimizin daha duyarlı olması gerektiğine inanıyorum. Umarım olayın açıklığa kavuşması ailenin acısını bir nebze olsun hafifletebilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri