Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nehir İlan Ediyorum Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

İlan Ediyorum Şarkı Sozu
Nehir İlan Ediyorum Şarkı Sozleri
Nehir İlan Ediyorum Şarkısı Sozleri İlan Ediyorum
Ha duzeldi ha duzelecek derken
Benimde dengem bozuldu
Cıkardım pembe gozluklerimi
Baktımki senin herşeyin kusurlu
Ha duzeldi ha duzelecek derke
Benimde dengem bozuldu
Cıkardım pembe gozluklerimi
Baktımki senin herşeyin kusurlu
Artık sevdiğimi duyamıyorsan
Soğudum senden sebebim var
Bu gune kadar benim tanıymadıysan
Budur işte tarifimde var
Guzelliğin yanına asaleti koy
İşte o ben ben oluyorum
Kalbimin bana verdiği yetkiyle
Kendimi sensiz ilan adiyorum

Şarkı sözleri gerçekten içten ve duygusal bir temaya sahip. Bu şarkıda anlatılan duyguları anlamak mümkün. İlişkilerde bazen her şey çok güzel giderken ansızın dengelerin bozulabileceği, gözlerin açıldığında karşısındakinin kusurlarının fark edilebileceği ve zamanla sevginin bile soğuyabileceği anlatılmış. Aynı zamanda güzellik yanında asaletin de önemli olduğuna değinilmiş ve kendini sevgilisiz biri olarak ilan etme kararı alınmış gibi bir mesaj veriliyor. Bu tür duygusal şarkılar insanların duygularına tercüman olabiliyor ve dinleyenlerin kendilerini bulmalarına yardımcı olabiliyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri