Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nehir Yalnızlık Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Yalnızlık Şarkı Sozu
Nehir Yalnızlık Şarkı Sozleri
Nehir Yalnızlık Şarkısı Sozu
Yalnızlık
Yalnızlığa alıştım gelmeyin ustume
Kırılmış gururumla başbaşayım her gece
Sensizliği yaşamak bana zor gelse de
Bugunum yarınım bomboş gecse de
Beni sorma kimseye doğru cevap vermezler
Duyar gibi yap feryadımı yoksa seni gondermezler
Ne olur bir şeyle kandır gulmeyim uzun zamandır
Yanımda birtek sen gerisi yalandır
imagesnehiryalnizliksarkisozu5ada6c87ea5fc

Şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. "Yalnızlık" şarkısının içindeki duyguları çok iyi yansıtıyor. Yalnızlık hissi bazen insanın içini derinden sarsabilir ve en yakınlarından bile uzaklaştırabilir. Bu şarkıda da bu duygu oldukça etkili bir şekilde anlatılmış.

Şarkının bana hissettirdiği bazı duyguları sizinle paylaşmak isterim. Yalnızlığın insanı nasıl etkilediğini, kırılmış gururun nasıl acı verdiğini ve sensizliğin zorluğunu anlatan bu şarkı, gerçekten iç açıcı değil. Ancak bazen yalnızlıkla baş başa kalmak da bir şekilde insanı daha güçlü kılabilir.

Şarkıda geçen sözlerdeki acıyı ve çaresizliği hissederek şarkıyı dinlemek oldukça dokunaklı bir deneyim olabilir. Sanatçının ses tonuyla da duyguyu güçlü bir şekilde ifade ettiğini düşünüyorum.

Eğer bu şarkının tamamını dinlemek isterseniz, sanatçının diğer eserlerini de keşfetmenizi öneririm. Belki benzer duyguları paylaştığınız başka şarkılar da bulabilirsiniz. Umarım yalnızlık hissiyle baş başa kaldığınız zamanlarda bile içinde bu şarkının size bir nebze olsun huzur verdiğini düşünebilirsiniz.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri