Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Niran Unsal Kader Diye Diye Şarkısı Sozleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Niran Unsal Kader Diye Diye Şarkısının Sozleri
Guvenecek ne sevgili
Nede bir dost kaldı
Felek sabret diye diye
Yıllarımı caldı
Gunler birer yaprak yaprak
Dokulurken omrumuzden
Dudak bukup bakıyorsak
Ne gelirdi elimizden
Boyle gelmiş boyle gitmez
Boyle derde sabır yetmez
Gozlerim hep yaşlı yaşlı
Ağlamak derde kar etmez
Dert bir yanda aşk bir yanda
Aşk bir yanda sen bir yanda
Tukenip de gideceğim
Sana hasret şu dunyamda
Dert bir yanda aşk bir yanda
Aşk bir yanda sen bir yanda
Bekliyorum belki bir gun
Olmek icin kollarında
İnanacak ne sevgili
Nede bir soz kaldı
Vefasızlık seni benim
Ellerimden aldı
Uyan artık kara bahtım
Uyanda bak gecenlere
Kader diye diye geldik
Şu kapkaranlık gunlere

Niran Ünsal'ın "Kader Diye Diye" şarkısının sözlerini paylaştınız, şimdi size bu şarkıyla ilgili biraz bilgi vereyim. Şarkı, insanın yaşadığı acıları, sevdasını, kaybettiklerini ve umutsuzluğunu dile getiren içten bir şarkıdır.

Şarkının sözlerinde geçen duygular oldukça derin ve içtendir. Şarkı, sevgiye, güvene, sadakate duyulan özlemi, hayal kırıklıklarını ve umutsuzluğu dile getirirken aynı zamanda bir umudu, bir bekleyişi de barındırır. İnsanın yaşadığı zorlukları, hayal kırıklıklarını ve içsel çatışmaları anlatan bu şarkı, dinleyiciler üzerinde derin bir etki bırakabilir.

Şarkının sözlerinde yer alan "Boyle gelmiş boyle gitmez, Boyle derde sabır yetmez, Gozlerim hep yaşlı yaşlı, Ağlamak derde kar etmez" gibi dizeler, insanın hayatındaki zorlukları kabullenmeye çalışırken yaşadığı duygusal çıkmazı ifade eder.

"İnanacak ne sevgili, Nede bir söz kaldı, Vefasızlık seni benim, Ellerimden aldı" kısımları ise yaşanan hayal kırıklıklarını ve vefasızlığı anlatırken, şarkının hüzünlü atmosferini daha da derinleştirir.

Sonuç olarak, "Kader Diye Diye" şarkısı, içerdiği duygu yoğunluğu ve derin anlamlarıyla dinleyicilere dokunan etkileyici bir eserdir. Niran Ünsal'ın yürekten söylediği bu şarkı, yaşamın güçlükleriyle baş etmeye çalışan herkesin duygularına tercüman olabilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri