Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ozcan Deniz Tatlım Sozleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Ozcan Deniz Tatlım şarkısı sozu
Ozcan Deniz Tatlım şarkısının sozleri
Olabilir mi hic ayrılık senle
Haydi sonsuzluk olsana bende
Bitebilir mi hic
Hadi canım sende
Gidebilirdim ben
Ama canım sende
Şimdi aşkınla serseri oldum
Sende kaybettiğim omrumu buldum
Tatlım tatlım tatlım
Sen bana boyle ne yaptın
Ağlatsan da guldursen de
Kabul kabul kabul
Tatlım tatlım tatlım
Sen bana soyle ne yaptın
Yaşatsan da oldursen de
Kabul kabul kabul

Ozcan Deniz'in "Tatlım" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu sözler duygusal bir aşk şarkısının romantik ve içten bir şekilde ifade edilmiş halini yansıtıyor. Şarkının temelinde aşkın getirdiği duygular, hüzün, sevinç ve kabullenme gibi kavramlar öne çıkıyor. Ozcan Deniz'in bu şarkısı, aşkın karmaşıklığını ve insanı nasıl etkilediğini anlatırken aynı zamanda kabullenme ve sevgi üzerine de düşündürüyor. Aşkın içindeki zorlukları ve güzellikleri harmanlayarak dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Bu şarkının melodisi ve sözleriyle dinleyenlerde derin duygular uyandırması oldukça muhtemel.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri