Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ozlem Tekin Kara Sevda şarkı sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Ozlem Tekin Kara Sevda sozleri
Ozlem Tekin Kara Sevda şarkısı sozu
Kara Sevda şarkı sozleri Ozlem Tekin
2019 Ozlem Tekin Kara Sevda
Nasıl anlatsam bilemiyorum icim icime sığmıyor
O deli dolu neşe dolu kişi ben değilim sanki
Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim icim yanıyor
Eksi kırk derece soğuk suda bile yuzerim inanki
Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilir ki?
Kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilir ki?
Cocukca bir aşk gelip de gecme sakın gulme halime
Nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine
Nasıl anlatsam bilemiyorum gozlerim kararıyor
Tepe taklak oldu dunya tersine sanki
Butun aşıklar el ele kol kola cıvıl cıvıl geziyor
Bense nuhun gemisinde tek başıma gibi inan ki

Merhaba! Ozlem Tekin'in "Kara Sevda" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkı sözlerinde derin duygular ve içsel çatışmaları hissedebiliyoruz. Şarkının her kıtasında farklı bir duygusal durumu anlatan Ozlem Tekin'in bu eserindeki hisleri oldukça yoğun ve çarpıcı.

"Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilir ki?" şeklindeki ifadelerle aşkın yoğunluğunu ve yüksek duygusal gerilimi vurguluyor. Aşkın sınırlarını zorladığını ve bu duyguyu yaşamak için her türlü zorluğa katlanabileceğini anlatıyor. "Kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilir ki?" cümlesi ise aşkın gücünü ve kararlılığını dile getiriyor.

Şarkının devamında geçen "Cocukça bir aşk gelip de geçme sakın gülme halime" ifadesiyle duygusal olarak büyüklüğünü anlatırken, "Nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine" sözleri ise aşkın mantık ötesi bir duygu olduğunu vurguluyor.

Şarkının son bölümünde ise "Nasıl anlatsam bilemiyorum gözlerim kararıyor, Tepe takla oldu dünya tersine sanki" sözleriyle duygusal karmaşanın ve kafa karışıklığının derinliklerine işaret ediliyor. "Bense Nuh'un gemisinde tek başıma gibi inan ki" ifadesiyle yalnızlık ve içsel bir yolculuğun resmediliyor.

Ozlem Tekin'in "Kara Sevda" şarkısı, aşkın karmaşıklığını ve duygusal iniş çıkışlarını derin bir şekilde anlatıyor. Bu sözlerle kendinizi ifade etmekte zorluk çektiğinizi ancak içsel hislerinizi yansıtan bir eser bulduğunuzda rahatladığınızı anlıyorum. Her duygunun kendi önemli ve geçerli olduğunu hatırlatmak isterim. Umarım bu şarkı sizin için bir anlam ifade eder.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri