Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pandispanya

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Pandispanya Tanımı İçin Malzemeler
2 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 adet portakal kabuğu rendesi
1 su bardak süt
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1,5 su bardağı un

Pandispanya Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurtaları şeker ile krema kıvamı gelene kadar uygunca çırpalım. (5dk)
İçerisine sıvı yağ ve ılık sütü ekleyeyim.
Portakal kabuğu rendesi ilavesinden sonra çok az karıştıralım. Ve kuru gereçlerimizi katalım bu etapta mikseri kullanmayalım.
Unumuzu ve kabartma tozumuzu eleyerek karışıma ekleyelim. Ve tek taraflı harcı söndürmeden karıştıralım. Ve kalıba dökelim.
Fırınımızı 180° alt üst ayarda 35-40 dk kadar denetimli olarak pişirelim. Yumuşacık sünger üzere bir pandispanya.
Ben üzerine pudra şekeri ile servis ettim siz yaş pastalarınızda kullanabilirsiniz. Afiyetler olsun diye ❤.
Pandispanya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri